Vakantiehuis - Chalet - Camperbusplaats FKK Hongarije

13 Juli 2021 - Zalabezeréd

€ 325.00

Naturistische vakantie in Hongarije.


Welkom bij Zalabezeréd.

Zalabezeréd is een naturistisch privé vakantie accommodatie met twee woningen. Het vakantiehuis zalabezeréd is ingericht voor vier personen, heeft een tweepersoons bed en een slaapbank voor twee personen. Het huis is van alle gemakken voorzien.

Op het terrein ook een vakantiechalet. Dit chalet is nieuw en biedt plaats aan twee personen. Ook dit chalet is van alle gemakken voorzien.

Daarnaast is er ook plaats voor een Camperbus allen Naturistisch

Zalabezeréd biedt u de rust en de ontspanning die u zoekt. Het vakantiehuis ligt in een rustig dorp tegen de heuvels, aan een doodlopende weg. De rust die u hier vindt is geweldig. Vanuit het vakantiehuis bent u zo op de heuvels en in het dorp, maar ook de steden zijn niet ver weg. Zo kunt u de drukte zelf opzoeken wanneer u wilt, bijvoorbeeld door naar Zalaegerszeg, Hevíz of het balatonmeer te gaan. Deze steden en het water is zeer snel te bereiken door een nieuwe weg die is aangelegd. Houdt u van cultuur en historie dan kunt u in Kesthely en Zalaegerzeg terecht waar diversen musea zijn. In de buurt zijn een tal van Thermen en buitenbaden te vinden. Ook Boedapest is goed te bereiken met de auto of eventueel met een snelbus.

Wij heten u van harte welkom in Zalabezeréd, vakantiehuis - Chalet Hongarije.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 4